Sudoku online

 

 

Der er masser af mulighed for gratis at sudokuere på nettet.

 

Her er et udvalg af de sider, jeg selv bruger eller har brugt.

 

Web sudoku

Det er favoritsiden. Der er sudokuer i forskellige sværhedsgrader: easy, medium, hard og evil. Der er forskellige instillingsmuligheder. Fx kan man vælge at bruge hjælpetal. 

Der kan vælges løbende tidstagning, tidstagning til slut eller ingen. Man kan få at vide, hvor hurtig man er sammenlignet med andre osv.

Du kan vælge at printe, hvis du foretrække at løse på papir.

Jeg  bruger ofte siden, og du kan se eksempler på det under Praksis.

Egentlig kan jeg bedst lide at bruge Web sudoku applikationen i Facebook, da den har en passende størrelse til at kunne løses særlig hurtigt. Den er lidt mindre end på originalsitet.

 

Sudoku puzzles

Prøv forskellige størrelser og sudokuvarianter.

 

Sudoku.org.uk

Det er et engelsksproget sudokusite. Du kan løse varianterne klassisk, jigsaw og killer. Du kan komme på forskelllige hall-of-fame-lister, hvis du dagligt løser fejfrit gennem meget lang tid. Du kan både løse online og printe ud.

 

Gratis ting

Dansk side, hvis du foretrække dansk tekst. Der er mulighed for at vinde præmier.

 

Krydsord.dk

Dansk side, hvor du kan finde sudokuer i fire forskellige sværhedsgrader og printe dem ud. Hvis du også kan lide at løse krydsord, er der mulighed for at gøre det online.

 

Jyllands-Posten

Den er jeg desværre ikke så begejstret for. Årsagen er, at man advares, hvis tal fejlplaceres. Det er skrækkeligt irriterende, hvis man bare vil midlertidig placere nogle tal.

 

 

 

 

Henning Kalsgaard Poulsen © 2010

www.kalsgaard.eu